Završna konferencija projekta “Ojačaj me da jačam druge” održat će se 19.5.2023.godine u 18 sati u Zagrebu, hotelu Academia, Velika dvorana.

Projekt je nastao kao odgovor međunarodne zajednice na događanja posljednjih nekoliko godina u kojima je postalo očito kako se treba investirati u razvoj i jačanje civilnog društva te umrežavanje civilnog sektora s drugim dionicima, a imao je dva važna aspekta. Prvi, ključni aspekt, je bio dugoročni održivi učinak na povećanje stručnih kapaciteta pripadnika ciljane skupine, a drugi aspekt održivost na zapošljivost volontera i poduzetnika koji će proći edukacije, to jest povećanje znanja i vještina te samim time i povećanje njihove konkurentnosti na tržištu rada.

Projekt je uspješno proveden na čemu zahvaljujemo svima koji su nas podržali i na projektu sudjelovali s nama. U sklopu konferencije izložiti ćemo rezultate ovog projekta i predstaviti naše volontere.

Na konferenciji ćemo također održati važan panel u kojem će predstavnici tvrtki iz različitih branši pričati o tome što sve poduzimaju i kakve aktivnosti provode za zajednicu. Niže pregledajte program konferencije i prijavite se ako želite posjetiti konferenciju.
Ojačaj me - završna konferencija banner

PROGRAM:

18:00h – Okupljanje i registracija

18:30h – Pozdravni govor: Međunarodna mreža poslovnih žena – predsjednica udruge Ivana Radić

18:35h – Pozdravni govor partnera PESG

18:40h – Volontersko iskustvo

18:50h  PANEL DISKUSIJA “Tvrtke u službi zajednice”

Voditeljica panela: Ivana Fakin, Voditeljica projekata i programa udruge Međunarodna mreža poslovnih žena, vl. Essenta agencija za web i marketing

Panelistice:

  • Dea Demić, Voditeljica korporativnih komunikacija, Jadran Galenski laboratorij d.d.
  • Zita Hudić, Direktorica održivog razvoja, zaštite okoliša i Reach, INA industrija nafte d.d.
  • Dijana Najjar Raškaj, Senior Corporate Affairs Executive, Phillip Morris International d.o.o.
  • Ivana Radić. Predsjednica udruge Međunarodna mreža poslovnih žena, vl. i dir. Present communications d.o.o.

19:50h – Završni govori

Po završetku konferencije slijedi umrežavanje i zabava uz DJ-a